Köpa Prova själv Mer information Support Kontakta oss
     
CalendarVision är att program för att skapa snygga kalendrar i Windows. Det går att skriva ut kalendern direkt, exportera till något annat program för vidare bearbetning, eller spara som HTML direkt för webben.

NYHET 2005-05-12: En uppdatering av programmet har släppts, som hanterar den nya svenska kalendern, med nationaldag den 6 juni och annandag pingst som vardag. Registrerade användare kan uppgradera genom att ladda ner den nya demoversionen och registrera den. Koden är den samma som tidigare.

Med gratisprogrammet CalendarVision Viewer kan du visa och skriva ut kalendrar som andra har skapat.

Inte så sällan inträffar det att man behöver göra en planeringskalender. Det kan vara i arbetet, eller på fritiden - t.ex. en träningskalender för den idrottsklubb man är engagerad i. En vanlig lösning är att skapa en tabell i kalkyl- eller ordbehandlingsprogrammet. De som har försökt vet att det kan bli ganska besvärligt och det är mycket arbete för att får veckodagar och datum att stämma. Den uppsjö av personliga planerare som finns för datorer ger heller inte mycket hjälp - de är inte anpassade för uppgiften.

Känner du igen situationen? Då är CalendarVision ett program för dig! Det är specialiserat just på att skapa kalendrar för publicering, anpassat efter svenska förhållanden och förprogrammerat med svenska helger. Att det dessutom är lätt att använda gör inte saken sämre. Fortfarande tveksam? Ladda i så fall gärna ner programmet, och prova själv.  Att skapa en snygg kalender eller almanacka med CalendarVision är inte svårt.

Tillbaka till Melin Software

Copyright (c) 2006

Melin Software