Skriva ut

Att skriva ut direkt från programmet är snabbt och smidigt.

• Välj Arkiv… Utskriftsformat…från menyn.
  • Ställ in pappersstorlek och marginaler samt eventuellt andra skrivarinställningar.
  • Välj OK
  • Välj Arkiv… Skriv ut… från menyn. Den vanliga utskriftsdialogen visas, och du kan välja ytterligare utskriftsalternativ. För att skriva ut trycker du på OK.

NOT: Vissa PostScript skrivare har svårigheter med teckensnitten. Om bokstäverna ser konstiga ut i utskriften, prova att välja den avancerade skrivaregenskapen ”ersätt med enhetens teckensnitt” istället för ”ladda ner mjukvarufont”. Exakt vad alternativen heter beror på skrivarens drivrutin.