Att skapa en egen kalenderprofil

Välj Kalender… Kalenderprofiler… från menyn. En ny, tom, kalenderprofil skapas och dialogrutan Kalenderprofiler visas.

Tips: Du kan välja importera profil för att hämta inställningar från en redan sparad fil. Det kan vara praktiskt för att slippa skriva in namnen på veckodagarna och månaderna varje gång.

I rutan Allmänt anger du profilens namn, och namn på veckodagar och månader. Du kan också bestämma vilket format den nya kalendern ska få.

I rutan Periodikor finns knappar för att skapa, redigera och ta bort periodikor. För att ta bort eller redigera en periodika måste du först markera den periodika du är intresserad av i listan till vänster.

I rutan filhantering väljer du att spara och öppna filer. Det är alltså möjligt att ändra i en redan existerande kalenderprofil.

Se även:
Kalenderprofiler
Dialogrutan helger