English Inte inloggad: Logga in | Registrera dig

2012-05-25:

Observera att sidan behandlar en tidigare version.

Sträcktider och WinSplits

Uppdaterad: 2012-05-25

Från sidan tävling, exportera sträcktider, kan man exportera en fil med sträcktider som passar att ladda upp på WinSplits Online eller som resultat till Eventor. Filen sparas i som IOF-XML. Om tävlingen innehåller flera sträckor får du välja om du vill spara individuella resultat per sträcka, eller totalresultat.
Observera
IOF XML-format i version 2.0.4 stöder inte patruller på något bra sätt. MeOS gör en fil som är speciellt anpassad för WinSplits, genom att missbruka standarden något. Mer precist skrivs den andra patrullmedlemmens namn in i fältet för klubbnamn.
På sidan automater kan man exportera samma slags fil (Sträcktider, WinSplits) med jämna mellanrum eller när tävlingsdata ändras. Om man laddar in en sådan fil i WinSplits Pro uppdateras sträcktiderna där när filen ändras.
Tips
WinSplits Pro kan användas för att visualisera resultat från MeOS medan arrangemanget pågår.

Kommentarer

Inskolningsklass

2015-06-04 07:50:43 av Hans Kruskopf

Vid inskolning tar man ut resultatlistor utan tider, dvs alla godkända får ett OK.
Vid export till Eventor (xml-fil) blir det dock sorterade resultatlista med tider och sträcktider.
Går det att exportera/importera till Eventor utan tider?

Utan tidtagning

2015-06-04 16:35:39 av Erik Melin

Detta är en inställning som MeOS inte kan påverka i Eventor, tyvärr. Man måste i Eventor själv gå in och ställa in detta för de klasser som inte ska visa tid.

Eventors support rekommenderar att man kopierar klasserna från en tävling där det är korrekt inställt, då blir det automatiskt rätt, annars måste man göra det själv.


För att kommentera innehållet måste du vara inloggad. Logga in