English Inte inloggad: Logga in | Registrera dig

2015-12-15:

Observera att sidan behandlar en tidigare version.

Individuell resultatrapport och resultatkiosker

Uppdaterad: 2015-12-15

Förutom vanliga resultatlistor kan MeOS kan ta fram en individuell resultatrapport för visning direkt på skärmen. Gå till sidan deltagare och välj rapportläge.

Du kan välja deltagare ur en lista. Om du kryssar i rutan visa senast inlästa deltagare, kommer MeOS automatiskt att byta till den deltagare som senast läste in sin bricka på datorn. Man kan alltså ha denna vy öppen när man läser in brickor för att få en direktrapport.

När du har valt en deltagare visas en grafisk vy med alla kontroller där sträcktider, sträckplaceringar och missad tid framgår.

Knappen resultatkiosk sätter MeOS i ett läge där endast resultatrapporten går att nå. Man kan inte göra några ändringar i tävlingen, och det går inte att komma ur läget utan att starta om MeOS. Om du har kopplat in en SI-enhet, så kan den användas för att styra vilken deltagare som visas. Ut mot deltagarna går det alltså att endast visa en skärm och en SI-enhet. När deltagaren stämplar visas dennes rapport. Om du ger deltagarna tillgång till en resultatkiosk, bör du överväga att lösenordsskydda tävlingsdatabasen.
Tips
Om deltagaren ingår i ett lag visas hela laget. Även inrapporterade radiotider presenteras, så vyn (särskilt som resultatkiosk) kan användas för att låta kommande löpare följa laget inför växling. En möjlighet är att ha uppkopplade checkkontroller vid ingången till växlingsfållan, där lagets växlingstid och radiopasseringar visas när nästa löpare checkar.

För att kommentera innehållet måste du vara inloggad. Logga in