Exportera till bild

Att exportera kalendern till en bild (EMF-format) är inte svårt. Välj Arkiv… Exportera… som bild… från menyn. Välj ett filnamn, och tryck på OK.

FAKTA: EMF (Enhanced Meta File) är ett vektorbaserat bildformat. Det betyder att bilderna sparas i linjer, text, fyllda rektanglar, och det i sin tur medför att bilderna går att redigera i ett vektorbaserat bildbehandlingsprogram som CorelDraw. En annan fördel är att det går att förstora och förminska bilderna utan att kvaliteten försämras nämnvärt.

Se även:
Publisera kalendern
Exportera som HTML