MELIN SOFTWARE LICENSAVTAL

Det här är en överenskommelse mellan dig, slutanvändaren, och Melin Software HB. Licensavtalet gäller den kopia av CalendarVision och allt material som har levererats till dig, och som du nu tar i bruk.

GENOM ATT INSTALLERA ELLER ANVÄNDA CALENDARVISION GÅR DU MED PÅ ATT VARA BUNDEN AV DET HÄR AVTALET. OM DU INTE KAN ACCEPTERA ALLA VILLKOR I DETTA AVTAL, FÅR DU INTE INSTALLERA ELLER ANVÄNDA CALENDARVISION

1. Licens
Licensen ger dig rätt att använda CalendarVision, men du har ingen äganderätt till mjukvaran. Du får göra en säkerhetskopia av programmet om säkerhetskopian innehåller alla upphovsrättsnotiser.

Du får inte använda, kopiera, modifiera, eller överföra din rätt att använda mjukvaran eller medföljande material, eller någon kopia av det, förutom vad som speciellt anges i det här avtalet. Alla rättigheter som inte är uttryckligen beviljade är reserverade av Melin Software.

2. Copyright
CalendarVision är utvecklat av Melin Software. Mjukvaran är skyddad av svensk upphovsrättslagstiftning och internationella avtal samt alla tillämpliga nationella lagar. Alla rättigheter är reserverade.

3. Uppsägning av licensavtalet
Du får säga upp det här avtalet när som helst genom att förstöra Mjukvaran och säkerhetskopian. Melin Software får säga upp avtalet om du inte uppfyller villkoren. Vid sådan uppsägning skall du förstöra Mjukvaran och säkerhetskopian.

4. Andra restriktioner
Du får inte dekompilera, ”reverse engineer”, eller på annat sätt försöka komma på hur Mjukvaran fungerar. Du får konfigurera Mjukvaran så den passar dina behov, men inte på annat sätt modifiera eller lägga in den i ett annat program.

INGA ANDRA GARANTIER
MELIN SOFTWARE FRÅNSÄGER SIG ALLA ANDRA GARANTIER, ANTINGEN UTTRYCKLIGT ELLER INDIREKT, INKLUDERANDE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL ATT CALENDARVISION SKA FYLLA EN SPECIELL FUNKTION, ELLER ATT DEN SKA PASSA DINA BEHOV. DET FINNS INGA GARANTIER ATT MJUKVARAN SKA FUNGERA OAVBRUTET ELLER FELFRITT. DU FÖRUTSÄTTS HA ALLT ANSVAR FÖR VALET AV MJUKVARA FÖR ATT UPPNÅ DINA AVSEDDA RESULTAT.

INGA GARANTIER FÖR KONSEKVENSERNA AV ATT ANVÄNDA DEN HÄR MJUKVARAN - TILL MAXIMAL UTSTRÄCKNING AV GÄLLANDE LAG SKALL INTE MELIN SOFTWARE OCH DESS LEVERANTÖRER ELLER NÅGON ANNAN PERSON ELLER PART, HÅLLAS ANSVARIGA FÖR NÅGRA SKADOR (INKLUDERANDE, MEN INTE BEGRÄNSAT TILL, SKADOR ELLER MINSKNING AV VINSTER, FÖRLORADE BESPARINGAR, AVBRUTNA AFFÄRER, FÖRLUST AV INFORMATION ELLER DATA, ELLER ANNAN FÖRLUST), SOM KAN TÄNKAS UPPSTÅ GENOM ANVÄNDANDET AV DEN HÄR MJUKVARAN, ÄVEN OM MELIN SOFTWARE ELLER DESS LEVERANTÖRER HAR UPPMÄRKSAMMATS PÅ MÖJLIGHETEN AV SÅDANA SKADOR

DU ERKÄNNER ATT DU HAR LÄST DET HÄR AVTALET, ATT DU FÖRSTÅR DET HÄR AVTALET, OCH FÖRSTÅR ATT GENOM ATT FORTSÄTTA INSTALLERA MJUKVARAN, ELLER GENOM ATT LADDA IN ELLER KÖRA MJUKVARAN, ELLER GENOM ATT PLACERA EN KOPIA PÅ DATORNS HÅRDDISK, GÅR DU MED PÅ ATT VARA BUNDEN AV DETTA AVTALS VILLKOR. DU GÅR VIDARE MED PÅ ATT, FÖRUTOM SKRIVA SEPARATA AVTAL MELLAN MELIN SOFTWARE OCH DIG, ÄR DET HÄR AVTALET EN FULLSTÄNDIG OCH EXKLUSIV FRAMSTÄLLNING AV PARTERNAS RÄTTIGHETER OCH FÖRBINDELSER. DET HÄR AVTALET ERSÄTTER ALLA TIDIGARE MUNTLIGA AVTAL OCH ÖVERENSKOMMELSER, SAMT ANDRA MEDDELANDEN MELLAN MELIN SOFTWARE OCH DIG RÖRANDE DETTA AVTAL.