Fractal Animation

Fractal Animation är ett MS-DOS baserat program. Det används till att visa fraktaler från Mandelbrots och Julias fromler. Fractal Animation har musstöd och är lätt att använda.

Programmet kräver en IBM kompatibel PC med 386 processor eller bättre (486 rekommenderas), 1 Mb RAM, MS-DOS 3.2 och VGA. Programmet använder standard VGA 320x200 upplösning med 256 färger. Högre upplösning är inte tillgänglig i den här versionen av programmet (1.01). För att få mer information, läs Readme.txt i FRACTAL.ZIP

Fraktal...

Det här är en skärmdump från Fractal Animation. Bilden är från Mandelbrots fromel. Om du finner denna närbild av kaos-matematiken spännande, ladda ner Fractal Animation (gratis) och se den animerad i färg. Det är förbluffande.

Ladda ner Fractal Animation

Fractal Animation 1.01 är freeware, dvs gratis. Du behöver inte betala någon registreringsavgift. Läs ReadMe.txt (återfinns i fractal.zip) innan du använder detta program.

Ladda ner Fractal Animation nu. (49 kb)

Hur det fungerar

Den här koden fungerar med QBasic. Använd den som du önskar! Fractal Animation skrevs i C och assembler. Det betyder att den här QB-koden är aningen(?) långsammare (Om du prövar den, skyll inte på mig om du får vänta än dag eller två innan programet räknat klart). Om du finner koden användbar, skicka ett brev och berätta det! (software@melin.nu).

Ladda ner koden: fractal.txt(.bas) (Några bytes)

Tillbaka till Melin Software

Ändrad 7 juni 1998, Melin Software, Uppsala.
www.melin.nu

Copyright © 1997-98