Dialogrutan importera

I den här dialogrutan väljer du vilka poster som ska importeras din redan öppna kalender. Välj de dataposter du vill importera ur listan till höger. Du kan välja flera genom att hålla in Ctrl-knappen på tangentbordet, och klicka med musen. Observera att dataposter med datum som inte finns med i kalendern är markerade med […], och inte går att välja. När du är klar klickar du på knappen importera

Knapparna välj allt respektive välj inget fungerar som man förväntar sig.

Se även:
Importera en kalender