Importera kalenderdata

Det är enkelt att importera data från en kalender till en annan. Då slipper man skriva in data på nytt.

· Öppna den kalender du vill importera till.

· Välj Importera… från Arkiv-menyn.

· Leta upp den fil du vill importera från och välj öppna.

· Dialogrutan Importera kalender öppnas. Välj de dataposter du vill importera ur listan. Du kan välja flera genom att hålla in Ctrl-knappen på tangentbordet, och klicka med musen. Observera att dataposter med datum som inte finns med i kalendern är markerade med […], och inte går att välja.

· Klicka på knappen importera.

Se även:
Dialogrutan importera