Produkter

 

Oriantica är efterföljaren till WinOL. Ny grafik och nya möjligheter. Tävla mot kompisar över nätet, eller mot datorn. Importera nya kartor från OCAD.


Skapa enkelt en snygg kalender eller almanacka

Med CalendarVision skapar du snabbt och enkelt en kalender, som du kan fylla med de uppgifter du önskar. Kalendern kan sedan skrivas ut, eller exporteras som bild, HTML-dokument för webben, eller som en tabell för ordbehandlaren.

Prova demoversionen redan idag!


Orientering för Windows

WinOL är en orienteringssimulator för Windows. På de här sidorna kan du hitta information om spelet, uppdateringar, extra kartor, beställningsinformation m.m.

.WinOL

Du kan även ladda ner den gratis shareware-versionen, och testa spelet innan du köper det. Om du gillar orientering och kan använda en karta måste du prova det omedelbart.

Fractal Animation är ett MS-DOS baserat program. Det används för att visa fraktaler ur Mandelbrots och Julias formler. Programmet har mus-stöd och du kan zooma in fraktalerna med ca 19 siffrors precision!. Dessutom kan du få dem animerade. Om du tycker fraktalen till vänster verkar häftig nu, vänta tills du får se den animerade i mång-färg...

Luffarschack är ett trevligt spel. Om du är en stolt ägare av Windows och vill bli utmanad av datorn bör du genast ta en närmare titt. Bli inte ledsen när du inte vinner...

HexFärg
-Ett program för utveckling av webbsidor.

Ladda ner det gratis programmet, som hjälper dig att hitta
rätt hexadecimala färgkod till din hemsida.

Ändrad 1 januari 2010
www.melin.nu

Copyright © 2024